MAGUNKRÓL

A KIS SPEDIZIONI cég 2002-ben jött létre azzal a céllal hogy üzletfeleinknek minőséget és professzionalizmust biztosítsunk a teljeskörű logisztikai szolgáltatások területén: személyszállítás, belföldi és nemzetközi áruszállítás tehergépjárművekkel, árucsoportosítás importra illetve exportra.

Takarítson meg időt és energiát cégének a legmegfelelőbb szállítási megoldások megtalálásával!

Miért vagyunk mi különbözőek?...

Hatékonyak, pragmatikusak és őszinték vagyunk. Működésünk és üzleti kapcsolataink teljes mértékben és ügyféltől függetlenül nemzetközileg elfogadott etikai szabályokon alapulnak.

A KIS SPEDIZIONI hozzáállás nem merül ki a törvény által megköveteltekkel, hanem olyan fogalmakra is kiterjed mint az egyenlőség, őszinteség, tisztesség és szociális felelősség klienseinkkel illetve szállítási partnereinkkel szemben.

Menedzsereink professzionizmusának és alkalmazottaink jó felkészültségének köszönhetően hamar betörtünk a piacra, üzlettársainknak kitűnő minőségű szolgáltatásokat ajálva. Szolgáltatásaink minősége és precizitása sokat segytett abban, hogy egy gazdag, külömböző működési területű portfóliónk jöjjön létre.

A Kis Spedizioni modern autóparkkal rendelkezik – mikrobuszok, személygépkocsik illetve tehergépjárművek, melyeket professzionista sofőrök vezetnek.

Cégünk menedzsmentje egy, a személy- és áruszállításban tapasztalt csapat által van biztosítva.

belföldi és nemzetközi

személyszállítás

modern mikrobuszok és

személygépkocsik

fiatal és dinamikus

alkalmazottak