DESPRE NOI

KIS SPEDIZIONI a luat nastere in anul 2002 din dorinta noastra de a asigura clientilor nostri calitate si profesionalism in furnizarea de solutii logistice complete: transport persoane ocazional, transport auto rutier intern si transport auto international cu camioane complete si grupaj de marfuri atat pentru import cat si la export.

Salveaza timp si efort in gasirea celor mai bune solutii de transport pentru compania ta !

De ce noi suntem diferiti?...

Suntem eficienti, pragmatici si onesti. Intreaga noastra activitate si relatiile de afaceri sunt bazate invariabil pe reguli etice acceptate la nivel international.

Atitudinea KIS SPEDIZIONI nu se rezuma doar la cerintele legale, ea se extinde la concepte morale ca echitate, onestitate, integritate si responsabilitate sociala fata de toti clientii nostri si fata de partenerii transportatori.

Datorita profesionalismului echipei manageriale si a angajatilor foarte bine pregatiti, ne-am impus rapid pe aceasta piata, oferind clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate. Calitatea si promptitudinea serviciilor de transport au condus la dezvoltarea unui portofoliu de clienti din diferite domenii .

Kis Spedizioni dispune de un parc auto modern - microbuze, autoturisme si autocamioane conduse de o echipa de conducatori profesionisti.

Managementul firmei este asigurat de o echipa cu experienta in transportul de marfa si persoane.

Transport

persoane

Baza moderna

microbuze

Colectiv de munca

tanar&dinamic